Lijepi Citati O Ljubavi

Tako sam zaljubljena u tebe. Volim te jer se ne bojiš riskirat!


Lijepi citati za Valentinovo Journal.hr

“čovjek koji ne voli nije sposoban da osjeti veličinu tuđe ljubavi, ni snagu ljubomore, ni opasnost koja se u njoj krije.”.

Lijepi citati o ljubavi. Na ljubav će odgovoriti ljubavlju, a na mržnju mržnjom. ” henry miller “znam da sam zaljubljen kada ne želim zaspati jer je stvarnost napokon bolja od snova.” dr. „svaki put kada te vidim, ponovo se zaljubim“.

Tema je gotovo svih pjesama, a biblija govori o bogu koji je ljubav. 70 citata kako bi se osjećala posebno. “pošto je život samo kontinuirana serija iskustava, sve mi ultimativno pomaže prema mom finalnom prosvjetljenju.”.

Svaki dan mi se čini kao blagoslov jer sam te upoznala. Divan je osecaj znati da postoji neko ko ti je drag i blizak, neko ko postaje deo tebe, kratak deo tvog zivota, deo tvoje stvarnosti. Volim te jer razmišlješ o onome šta kažem!

Dovoljno je lijepa ako je dovoljno dobra. 60 biti lijepi citati za cijeniti unutarnju ljepotu. Naravno, dela su uvek poželjnija od reči, ali ukoliko ste jedna od onih osoba.

„izgubiti nekad ravnotežu u životu zbog ljubavi, znači imati uravnotežen život“. Najljepši citati o ljubavi od kršćanskih autora. Seuss “moje srce jest i uvijek će biti tvoje.” jane austen “ljubav koju damo je jedina ljubav koju zadržimo.

„sve što bog čini je ljubav, čak i kada ga ne razumijemo“. „sve što znam o ljubavi, znam zbog tebe“. „suđeno nam je da budemo zajedno.

Ljubav je igra koju može igrati dvoje, a da oboje pobede. Najlepše izjave ljubavi voljenoj osobi. Nakazno tijelo ne unakazuje duh, ali ljepota duše krasi tijelo.

Otkriva nam najdublje zivotne tajne koje nismo upoznali. Bez ljubavi ne bi bilo nas, ovoga svijeta, ništa ne bi imalo smisla. Ljubav je temelj koji nas drži.

Dugo su se pjesnici koristili u alegorijama: Mjeri se ne mjerama duljine, već mjerama vremena. “ljubav ne daje ništa osim sebe i ne uzima ništa osim sebe.” kahlil gibran “kad čovjek ima ljubavi, nema straha.” lao tse “ljubav je spontana i žudi za izrazom u radosti, ljepoti, istini, pa i u suzama.

Ne volite nekog zbog toga što je savršen. Zlato može mnogo, ali ljepota još više. To je zaista divan poklon.

Oni koji duboko vole nikad ne ostare; Hvala što si podelio svoju ljubav sa mnom. Ma koliko okorela nečija ćud, rastopiće se na vatri ljubavi.

By tamara • may 19, 2017 • ljubavne. „tvoja ljubav je sve što mi treba da se osjećam potpuno“. I ako uopšte znam šta je ljubav, onda to znam zbog tebe.

50 nezaboravnih citata i naslova. Ti citati će je natjerati da pocrveni. U tim stvarima nema logike.

Ljubav liječi ljude, i one koji je daju i one koji je primaju. Izjave ljubavi svi moramo da praktikujemo s vremena na vreme, kako bi smo začinili svoju vezu ili brak. Petogodišnju i šestogodišnju djecu moguće je naučiti da steknu optimistično gledanje na svijet.

Jedino je ljubav prava, i jedino što vredi u životu je ljubav. Ako i umru od starosti, umru mladi. Ljepota žene vidi se u njenim očima jer su to vrata do njenog srca, mjesto gdje ljubav prebiva.

Ako se pak ne promeni znači da vatra nije bila dovoljno jaka. Naša ljubav je zapisana u zvijezdama i sada je naša sudbina“. „jedina stvar koje nam nikad nije dovoljno je ljubav;

„prijatelj je onaj koji te poznajte kakav stvarno jesi, shvata što si prošao, prihvata šta si postao i još uvek ti dopušta da rasteš.“. Volite ga unatoč tome što nije. Znate da je to ljubav kada sve što želite jest da ta osoba bude sretna, čak i ako vi niste dio njihove sreće.

Ljubav je sada.” “ljubav je uvijek otvorenih ruku. Tužni citati o ljubavi i sudbini tuga je specifično duševno stanje koje nije uvek izazvano nesrećnim okolnostima već nespremnošću i slabošću odredjene ličnosti na neke dogadjaje možda ne možemo uticati ali na rasploženje uvek možemo tuga nastaje kad se ne izjednači spoljašnji faktor i unutrašnji osećaji najgora je ona tuga za koji nema opravdanih razloga […] Ljubav je nesto neograniceno, beskrajno, daleko, lepo.

80 najboljih citata srodnih duša za vašu pravu ljubav. Najbolji mudri citati o prijateljstvu, životu i ljubavi ljubavne mudre izreke “ljubav nije samo nešto što osjećaš, već i nešto što radiš. Nepodijeljena ljubav jednako se razlikuje od uzajamne ljubavi koliko i zabluda od istine.

Lako će prihvatiti disciplinu timskog tipa.” aleksandar s. Ne gubi se u prošlosti i ne teži prema sutrašnjici. Volim te jer me zoveš kada ti poklopim sve dok se ne javim!

Ljepota žene je u njezi koju pruža s ljubavlju, i u strasti koju ne krije. Kad sam imao 14 godina, moj je otac bio toliko neuk da sam ga jedva mogao podnijeti. Dobrota, plemenitost, ljepota, sve propada, ako nije rođeno sa zubima.

Ljubav je ono sto nam u trenucima tuge daje snagu i volju za buducu borbu. To je glavno sredstvo za bijeg od usamljenosti koja pogađa većinu muškaraca i žena kroz veći dio njihovog života.”. U razdvajanju plamti snažna ljubav, a slaba ljubav nabrekne.

Budim se da bih mislila o tebi i uspavljujem se da bih te videla u snovima. Ovo su najljepši citati o ljubavi iz pera kršćanskih autora: Tako nalet vjetra raznese vatru i ugasi svijeću.

A jedina stvar koju nikad ne dajemo dovoljno je ljubav. Jer svako voli kada mu voljena osoba ponekad rečima iskaže svoje emocije. Ali uvijek postoji neki razlog u ludilu.

Volim te jer nemaš predrasude! Je li to bila prava ljubav? “ne žalimo za stvarima koje smo uradili na smrtnoj postelji, nego za stvarima koje nismo uradili.”.

Nil “djeca su ogledalo roditelja.” kineska poslovica “dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku.” kineska poslovica Volim te jer me uvijek možeš nasmijati 69. Volim te jer te zanima kako se osjećam!

“ljubav je nešto mnogo veće od želje za seksualnim odnosom; Malo ih je obdareno da blistaju ljepotom, ali svako može biti ugodan. Volim te jer ti se ne bojim reći da te volim!

„stari prijatelj je najbolje ogledalo.“. Iznenadio sam se koliko je stari naučio u tako kratkom vremenu. Osećam se tako srećno i počašćeno što sam zaljubljena u tebe svim svojim srcem.

Poznati citati o ljubavi na daljinu pomoći će vam da to shvatimo. Ljubitelji imaju poseban osjećaj udaljenosti:


Kratki Citat O Ljubavi Rehare


Citati... Strana 384


191 best images about citati, stihovi on Pinterest Mesas


Nikada se ne treba predati…


Manastir Lepavina Srpska Pravoslavna Crkva


prijatelji Archives Poruke, čestitke, citati za svakoga


Ljubavni Citati I Izreke onesaver


ljubavni stihovi, slike,...


lijepi citati Tumblr


Citati Sudbina...


Ivo Andrić Glas.ba


Najlepši citati Miroslava Mike Antića — Page 2 of 2


Stihovi u slikama


Izgubljena Poezija Dušanke Milatović YouTube


Lijepi citati za Valentinovo Journal.hr


NAJTUZNIJA PRICA O LJUBAVI 2012 YouTube


Mudre Izreke O Ljubavi fivefloorz


Najljepsi citati... Stranica 35 by Zhizel WHI


Diskusija Izreke; citati » Cool Intermezzo (stranica 35


Post a Comment for "Lijepi Citati O Ljubavi"