Citaten Verwondering

Wonderen zijn niet in tegenspraak. Alle bewondering citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al 20 jaar op citaten.net.


Pin van Corrie V op vera schrijft puur Levenswijsheid

Moeder worden is een wonder, moeder zijn een heel gedonder.

Citaten verwondering. Anderen zetten aan tot denken en laten de lezer op een andere manier tegen zaken (of zichzelf!) aankijken. Sommige citaten zijn grappig, paradoxaal of absurd. De zin van het leven bestaat voor een groot gedeelte uit de bewondering voor en de verwondering over de kwaliteiten van anderen.

Citaten, uitspraken, quotes en wijsheden op citaten.net. Verwondering is het verlangen naar kennis. De ergste vorm van ongelijkheid is proberen ongelijke dingen gelijk te maken.

Een goede daad verrichten is makkelijk, de gewoonte ontwikkelen om dat altijd te doen niet. Bekijk meer ideeën over teksten, citaten, spreuken. De vertalingen in bijgaande tekst blijven voor rekening van de vertaler.

‘ik wil de rivier van de oude perzische poëzie in de zee van de nederlandse literatuur laten vloeien,’ zei kader abdolah in 2000. I suppose that's what we do in death⎯⎯⎯sleep in wonder. Als je niet gelooft in wonderen, bedenk dan dat je er zelf één bent.

Het jongetje wat geïntrigeerd door iets dat ik al… Wie zich alleen maar thuis voelt in zijn eigen straat is de ware kosmopoliet, de reiziger par excellence. Citaten 1 t/m 10 van 13.

Verwondering is het begin van alle wijsheid. In ‘de reis van de lege flessen. Citaten 11 t/m 13 van 13.

“mevrouw, ik heb zin in de toets!” het jongetje, mijn leerling, aristoteles, ik. Bekijk alle citaten van socrates trefwoorden in deze citaten: En waar de verwondering in de ogen van mijn leerling ontstond, gaf hij mij mijn verwondering terug door zijn opmerking:

#inspiratie #hettroostboek #hansstolp #instaquote” elke citaten Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op pinterest. Het is moeilijk iemand die ons bewondert voor een domkop te houden.

Verwondering is het begin van alle wijsheid is een citaat van aristoteles. Ncrv meer afleveringen van de verwondering De meeste zijn niet meer dan een regel lang.

I salman rushdie, 'eiko mikaan ole pyhaa?, parnasso 1:1996, helsinki, 1996, p. Zien dat het niet de taak van het christendom is om op elke vraag gemakkelijke antwoorden te geven, maar om ons geleidelijk bewust te maken van een mysterie. Citaten beschikbaar was, wordt die genoemd en is geraad­ pleegd.

Online sinds het jaar 2000 is citaten.net al 22 jaar de grootste en meest uitgebreide citatenwebsite van nederland en vlaanderen met maar liefst 49002 citaten en wijsheden in onze database. Dit knulletje kwam ik tegen in amsterdam. Ik zie altijd veel als ik er ben en nu misschien nog wel meer.

Sons and lovers (1913) ch.11. God is niet zozeer het object van onze kennis als wel de oorzaak van onze verwondering. De natuur doet niets zonder doel.

De verwondering, die wij vaak uitspreken, over het vervelende van ons gezelschap, zou minder worden als wij bedachten, dat de meeste mensen gezelschap zoeken, minder om toegesproken te worden, dan om toe te spreken. Alle verwonderen citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al 20 jaar op citaten.net. Nu zag ik ook dit jongetje.

Kleur is de verwondering van het licht. Wijze spreuken en citaten over bewondering. Het oordeel is het graf van de verwondering.

Op deze site vind je citaten en spreuken over talloze onderwerpen. Aan de hand van citaten van augustinus vertelt hij hoe voor hem de weg naar god een weg van leren loslaten is, en dat god datgene is waar het in het leven op aankomt. Armoede is de vader van revolutie en misdaad.

In 1985 gevlucht uit iran, in 1988 (hij was toen 34) in een asielcentrum in apeldoorn beland, in 1993 gedebuteerd in het nederlands met de verhalenbundel ‘de adelaars’…. Beroemde uitspraken, spreuken, gezegden, quotes en wijsheden. De schepping is wel vol wonderen, maar alles wat bewondering verdient, is door de regelmatige terugkeer onopvallend geworden.


Pin by Karin van Oorschot on Quotes Be yourself quotes


De kracht van verwondering op reis Inspirerend leven


verwondering 13 Citaten, quotes en wijsheden


Het helpt om met verwondering te kijken naar zaken die je


Quote van Forihaveseen.nl ErwinDeRuiter Verwondering


Quote en vraag week10 verwonderen Dagelijkse citaten


verwondering 13 Citaten, quotes en wijsheden


Pin op Geluk


Pin op zelf gemaakt


NCRV De Verwondering op Twitter "Vanochtend was Hein


Verwondering Justbeyou.nl Teksten, Hart


Afbeelding van SPRITUAL THOUGHTS door Carin Smits


Acceptatie Inspirerende citaten, Levenswijsheid citaten


Lestip 1 Verwondering over jezelf uit lesbrief poëzieweek


verwondering 13 Citaten, quotes en wijsheden


Verwondering Wijze woorden Woorden, Wijze woorden


Pin van Jacqueline Dierickx op GEDACHTEN Inspirerende


"Eenvoud en verwondering. Hele mooie basisingrediënten


verwondering wijsheid aristoteles Inspirerende citaten


Post a Comment for "Citaten Verwondering"