Citaten Met Toekomst

Citaten 11 t/m 20 van 386. Ta eis heauton vii, 8


zonsopgang 7 Citaten, quotes en wijsheden

Aldus leven wij nooit, maar hopen te leven;

Citaten met toekomst. Volgens onderzoekers (engelse link) hebben verdriet en rouw verschillende kenmerken met elkaar gemeen. Mét de jaren wordt onze toekomst korter, maar ons verleden langer. Wer die zukunft als gegenwind empfindet, geht in die falsche richtung.

Hier kan je uren surfen met een rustig muziekje op de achtergrond genietend van al die mooie citaten spreuken en definities. Je kan het, je moet het doen, en als je dapper genoeg bent om eraan te beginnen zul je eraan beginnen. Een hele fijne jeugddag toegewenst.

Mooie citaten over verdriet en emotioneel lijden. Wij zijn degenen waar we op hebben gewacht. Hoop wordt geboren uit vrees voor de toekomst.

Besliste volzinnen (1954) george orwell engels schrijver (ps. Het zal plaatsvinden met goede hoop en geest met de hoop op een betere toekomst, succes en overwinning ik wens je een nieuw jaar dat je droom vervult gelukkig en voorspoedig nieuwjaar Alle begin citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al 20 jaar op citaten.net.

Laat je nooit door de toekomst intimideren. Wij zijn de verandering die we zoeken. Soms zit je niet zo lekker in je vel.

Het verleden en het heden zijn onze middelen; Warme wensen op de dag van de jeugd. Het verleden en het heden zijn onze middelen;

Het is minder erg iemand door de dood te verliezen dan door ontrouw. In feite lijken de triggers in je lichaam als reactie op een situatie die je verdrietig maakt op die welke optreden als je pijn ervaart. De wapens van de rede waarmee je je nu verweert zullen je dan, als het moet, ook van dienst zijn.

Het heden is zwanger van de toekomst. Alleen de toekomst is ons doel. Als men zijn verleden kon vergeten en zijn toekomst kon vermijden, dan zou het heden nog wel enige waarde hebben.

Hoop wordt geboren uit vrees voor de toekomst. De dood vernietigd alleen de toekomst, het verraad doodt ook het verleden. Het is uiterst belangrijk voor elk land om zijn jeugd de juiste richting te geven om ervoor te zorgen dat de toekomst er rooskleurig uitziet.

Wijsheid is een beetje minder treuren om het verleden, een beetje minder hopen op de toekomst, en een beetje meer het heden liefhebben. Verandering zal niet komen als wij wachten op een andere persoon of een andere keer. Wie zijn heden verprutst, is de slaaf van zijn toekomst.

Alle nieuw citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al 20 jaar op citaten.net. Het heden is net zo raadselachtig als de toekomst. Het heden is nooit ons einddoel;

In christus leven we niet naar de toekomst, maar uit de toekomst, omdat de toekomst in hem tegenwoordige tijd is. Als je eenmaal voor hoop kiest is alles mogelijk. Wees bewust wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt in het leven haal het beste uit je zelf door moedig te zijn, krachtig met humor en alles wat je in huis hebt om die confrontatie met jezelf aan te gaan het brengt je in contact met je innerlijke bron en geeft je het vertrouwen dat je de regisseur bent van je eigen leven in ieder mens zit een prachtige verscheidenheid aan.

Wie de toekomst als tegenwind ervaart, loopt in de verkeerde richting. Dagelijkse citaten kinderen parys nodigt de vrouw nu uit voor een gesprek bij hem thuis, zodat haar kinderen met onze kinderen kunnen spelen. Meer dan het verleden interesseert mij de toekomst, want daarin ben ik van plan te leven.

Leeftijd doet onze relatie met de tijd veranderen: Verlangen naar de toekomst wijst op de wens het heden te vermijden. Het beste wat er over de toekomst gezegd kan worden is dat ze gelukkig maar met één dag tegelijk komt.

En doordat wij ons altijd voorbereiden om gelukkig te worden, is het onvermijdelijk dat wij het nooit zijn. Bekijk meer ideeën over inspirerende citaten, teksten, woorden citaten. Dansen op toekomstmuziek.' en 'het enige dat we over de.

Het heden is nooit ons einddoel; Pin van hendrine van walbeek op quotes | gedichten, romantische citaten, liefdesgedichten from i.pinimg.com jij bent de liefde van mijn leven, wil met jou mijn toekomst delen. Alleen de toekomst is ons doel.

Aldus leven wij nooit, maar hopen te leven; De beste manier om de toekomst te voorspellen is door het te maken. Kan mij geen leven meer zonder je voorstellen, hoop dat je over een tijdje mijn vrouw word en mij het hele leven gaat.

People are exchanging wishes and greetings with their near and dear ones. De jeugd van een natie is vol goede moed en enthousiasme en dat is wat de toekomst van een land bepaalt. Een goed politicus moet kunnen voorspellen wat er morgen, volgende week, volgende maand en volgend jaar gebeurt.

Als je van oordeel bent dat alles verloren is, rest er nog altijd de toekomst. We kunnen onze levens veranderen. Ik denk nooit aan de toekomst,.


Toekomst Christelijke citaten


Pin van MarieRose Vincken op 48 / Verleden Heden Toekomst


Tegeltje met Spreuk (Tegeltjeswijsheid) Wie de jeugd


toekomst 383 Citaten, quotes en wijsheden


toekomst 383 Citaten, quotes en wijsheden


Verleden,heden en toekomst Verleden heden toekomst


Inspirerende citaten over het leven en uitspraken tot nadenken


Krishnamurti 175 Citaten, quotes en wijsheden


verleden 312 Citaten, quotes en wijsheden


toekomst 383 Citaten, quotes en wijsheden


toekomst 383 Citaten, quotes en wijsheden


Zijn weg Christelijke citaten


Tussen verleden en toekomst ligt één punt dat werkelijk


Een andere toekomst want die oude is allang passé Loesje


Pin op Spreuk/Quote van de week


Vrienden Grappige citaten, Tekst citaten, Mooie woorden


"Het verleden is zelden zoals we willen. De toekomst is


Wijze Spreuken Over Het Leven SPE05 AGBC


wapens 36 Citaten, quotes en wijsheden


Post a Comment for "Citaten Met Toekomst"