Geduld Citaat

Een scheikundige die uit zijn hart de compassie, het respect, het verlangen, het geduld, de spijt, de verrassing en de vergeving weet de extraheren en ze samenvoegt tot een eenheid, schept het atoom dat liefde genoemd wordt. Geduld is de sleutel tot het paradijs.


Wees geduldig. Alles komt vanzelf, op het juiste moment

Het is mogelijk te zoeken op zowel de inhoud van een citaat, een trefwoord of op een auteur.

Geduld citaat. Het ware karakter van een mens wordt onthuld in de keuzes die iemand onder druk moet maken. Geduld is de metgezel van wijsheid. Geduld is een pleister voor alle wonden.

Het demonteren is begonnen (roman), 2007/2009, p. Geduld is een vorm van trouw. Maar je hebt geen geduld nodig wanneer je de wetten van het universum begrijpt, omdat het opzettelijk begrijpen van deze wetten, en het reageren op deze.

Geduld is liefde die in een moeilijke situatie tot uitdrukking komt. Geduld is het beste gebed. Tolerantie schuurt, kost moeite en pijn.

Ze leidt het onderzoek naar de feestjes in de ambtswoning van premier boris johnson en op het ministerie van onderwijs. Humor en geduld zijn de kamelen waarmee je door alle woestijnen kunt gaan. Opvoeding is een kwestie van liefde, geduld en wijsheid.

Als je niet stopt, dan hoef je alleen nog maar de juiste kant op te gaan. Geduld is een schone zaak, behalve bij diarree. Bekijk meer ideeën over inspirerende citaten, citaten, teksten.

Verlies nooit je geduld en moed dan komt alles weer goed.! Anderen zetten aan tot denken en laten de lezer op een andere manier tegen zaken (of zichzelf!) aankijken. P ik ken dit citaat niet iemand een bron ?

Harry mulisch als je geniaal wilt zijn, moet je te ver gaan, en als je niet te ver gaat, is het niet goed, dan is het alleen maar waar en de waarheid is saai.. Geduld verliest men het makkelijkst als men het niet bezit. Er zijn 66 resultaten gevonden voor het trefwoord geduld.

Sommige citaten zijn grappig, paradoxaal of absurd. Het is niet genoeg dat we ons best doen; En de laatste twee groeien waar de eerste heerst.

Geduld is de trots van een ezel, die onder zijn last stapt en zich rustig houdt. Het is tijdens moeilijke tijden, dat we de held in onszelf ontdekken. Geduld is niets anders dan een soort energie. posted by aurelius at 16:46 0.

The chemist who can extract from his heart's. Een boek vol wijsheden heet. ‘geduld is een partij waar mensen allang niet meer op stemmen.’ johan harstad, hässelby.

“tot heil voor mens en dier ”. Stap in je cirkel en verbeeld jezelf dat je datgene doet met zelfvertrouwen. Ik vind dit leuk niet meer leuk.

Bekijk meer ideeën over puzzel, gedichten, citaten thuis. Ik vind dit niet leuk ik vind dit leuk. Een groot deel van de citatencollectie werd gepubliceerd in `het grootste citatenboek ter wereld` (uitgeverij lannoo, tielt, 3e herziene druk, april 2014).

Week 49/2018 ‘het niet in staat zijn tot geduld is over het algemeen een van de eigenschappen, die het bestaan van de moderne beschaving de grootste schade toebrengt. Wees uw vijanden dankbaar voor de les in tolerantie, zelfbeheersing en geduld. Geef je beeld kleur en muziek, zak helemaal in de ervaring alsof je het nu aan het doen en voelen bent.

Quotes op woorden.org de 55000+ citaten zijn verzameld door vlaams acteur en auteur gerd de ley. ‘ik verafschuw wat u zegt, maar ik zal uw recht om het te zeggen tot de dood verdedigen.’. N ee, dat weet ik ook wel.

De meeste zijn niet meer dan een regel lang. Het geduld heeft vleugels en vliegt z’n doel voorbij, het voornemen pakt z’n koffers en mist z’n reisdoel, de wilskracht vertrekt te voet en komt waar het wezen wil. Velen zouden wijs geworden zijn, indien zij zich niet voor wijs gehouden hadden.

Bekijk meer ideeën over teksten, spreuken, woorden. Tot voor kort was ze onbekend, maar nu kent iedereen die de britse politiek volgt haar naam: “liefde overwint alles”, amore, more, ore, re, nascuntur amicitiae.

Geduld is het beste geneesmiddel. Geduld is een minder ernstige vorm van wanhoop, als deugd vermomd. “in het jaar van zijn/haar leven”, “in/op de leeftijd van”.

Geduld is de deugd van de bedelaar. Op deze site vind je citaten en spreuken over talloze onderwerpen. Maakt niet uit waarbij, als je maar dat gevoel had.

Je hebt je winsten voordat de zon ondergaat, en we” zullen ver weg zijn van hier “. Geduld is een mooie zaak, maar het heeft nog nooit een haan een ei helpen leggen. Soms moeten we doen wat nodig is.

Denk aan een moment waarop je je echt zelfverzekerd voelde. Citaat citaat gras groeit niet door aan de sprieten te trekken maar door de wortels water te geven. Sommige mensen geven zich meer moeite om hun wijsheid te verbergen dan hun dwaasheid.

Stap uit de cirkel en denk even aan wat anders. De jeugd is de tijd om de wijsheid te bestuderen, de ouderdom de tijd om haar toe te passen. In de serie bevelen verschillende personages “geduld” aan.

“uit liefde, gewoonte, mondeling verkeer en daden ontstaan vriendschappen”. Citaat van de dag 10.5.06. Citaten 1 t/m 10 van 99.

8 oktober 2018 om 17:38 spreuken, quotes en gezegdes hebben de uitwerking van een echt helend medicijn te geven, zij geven vat op situaties, geven je inzicht in problematiek, troosten je, geven je moed en kracht om door te gaan.


Opvoeding is een samenspel van liefde, geduld en wijsheid


D A R U M ! on Instagram “darum geduld doornroosje


Geduld is de kunst om uw ongeduld te verbergen http


Quote Jon Kabat Zainn Geduld is een vorm van wijsheid


Geduld...?? Alsof ik tijd heb voor zulke shit Grappige


patience // henri nouwen


geduld.. Mindfulness, Spreuken, Inspirerende uitspraken


Daarom is lesgeven zo leuk! Grappige teksten


Bloem Bladwijzer Geduld en Positiviteit citaat Oranje


Geduld Annabel, 8 jaar Zinvolle citaten, Inspirerende


Quotes about life love and lost Geduld omdenken


Pin van Bea Brouwer op Wijze Warme Woorden. Teksten


Pin op Woorden & letters (quotes)


Niets in de natuur, bloeit het hele jaar. Wees geduldig


Wie volledig afgestemd is op z'n verlangen, heeft geen


Pin van Lisette Prinsen op Studio Vital Inspirerende


Wees geduldig met alles wat er onopgelost is in je hart


Pin van Jeroen Bogaert op Omdenken Inspirerende citaten


Geduld spreuk citaat nederlands teksten spreuken


Post a Comment for "Geduld Citaat"